GOOGLE REMARKETING

GOOGLE REMARKETING

Wil je voorkomen dat potentiële klanten je webshop bezoeken en uiteindelijk besluiten om niets te kopen? Slechts 2% van de potentiële klanten gaat na het eerste bezoek gaat daadwerkelijk over tot aankoop. We kunnen ons voorstellen dat dit erg frustrerend kan zijn maar maak je geen zorgen, je bent zeker niet de enige die hier last van heeft. Wil je de overige 98% er ook van overtuigen jouw product te kopen? Met een Slimme Google Remarketing campagne kan het!

De voordelen van REMARKETING

EFFICIËNT BENADEREN

Door Google Remarketing spreek je eerder bezochte klanten potentiële klanten die al interesse hadden in jouw product(en) en vergroot je de kans op aankoop. 

VERGROTING ZICHTBAARHEID

Door de krachten van SEO en een slimme Google Shopping campagnes te bundelen met Google Remarketing geef je twijfelende potentiële klanten een duwtje in de rug om alsnog tot aankoop op jouw site over te gaan.

MEER CONVERSIES

Google Remarketing analyseert wat voor producten klanten hebben bekeken en welke hiervan in de winkelwagen hebben gezeten, hierdoor ontstaan meer conversies.

UITSTEKENDE RETURN ON ADVERTISING SPEND

Door het ontvangen van meer conversies en van een advertentiebudget die gekoppeld is aan een selecte doelgroep ontstaat er een goede ROAS (Return On Advertising Spend).

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Met de juiste campagnes zul je jouw verkoopcijfers zien stijgen, hiervoor is een op maat gemaakte Google Remarketing strategie nodig. Als Google Partner heeft AdExperts een ervaren team Google Remarketing specialisten in huis die dit kunnen opzetten die twijfelende potentiële klanten om jou te helpen zoveel mogelijk zichtbaarheid en klanten te genereren.

GRONDIGE ANALYSE

“Meten is weten”. Wanneer je Google Remarkteting uitbesteedt aan AdExperts, maken we eerst een grondige analyse van jouw website aan de hand waarvan we een persoonlijke strategie opstellen.

REMARKETING STRATEGIE

Onze Google Remarketing experts bepalen voor jou altijd een volledig op maat gemaakte Remarketing strategie waarbij we rekening houden met jouw doelstellingen, budget en doelgroep.

PLAATSEN VAN REMARKETINGTAG

Door middel van het plaatsen van een remarketingtag weet de provider welke advertentie geplaatst moet worden aan de twijfelende potentiële klant.

GERICHT ADVERTEREN

Onze Google Remarketing experts maken verschillende remarketingslijsten die gebaseerd zijn op het gedrag van de bezoekers van je site waarmee er gerichter kan worden geadverteerd. 

BESTAANDE CONSUMENTEN AANSPREKEN

Door bestaande klanten opnieuw aan te spreken bij een nieuw product in dezelfde categorie of bij korting op artikelen waarop interesse was stijgt de aankoop van je producten.

Campagne

Campagne

RELEVANTIE EN SUBTILITEIT

Je campagne wordt  gebouwd met relevantie en subtiliteit, potentiële consumenten worden strategisch benadert zodat ze niet weggejaagd worden. 

VARIABELE FREQUENTIE

Door middel van analyses weten we hoe vaak, waar en met welke interval elke categorie consumenten benaderd dient te worden. Zo zorgen we ervoor dat de weergavefrequentie beperkt blijft en iemand (tijdelijk) niet meer benaderd wordt bij geen interesse.

KOSTEN EFFICIËNT

Door je advertentie budget te besteden aan publiek dat al geïnteresseerd is in jouw product(en) wordt je ROAS verhoogt.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?