GOOGLE ADS

GOOGLE ADS

Helemaal bovenaan in de zoekresultaten komen te staan én je verkoopcijfers direct zien stijgen, wie wil dat nu niet? Als Google Partner weten wij precies hoe we jouw specifieke doelgroep moeten bereiken. Onze SEA experts creëren voor jou op maat gemaakte campagnes die niet alleen voor meer bezoekers maar ook voor meer conversies zullen zorgen.

De voordelen van SEA

BETERE ONLINE ZICHTBAARHEID

Door slim te adverteren in zoekmachines kun je snel je online zichtbaarheid vergroten en zo meer potentiële klanten die interesse in jouw product of dienst tonen.

BEREIK DE JUISTE DOELGROEP

SEA heeft zeer specifieke target mogelijkheden waardoor jouw advertenties getoond zullen worden aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

MEER CONVERSIES

Met de juiste SEA strategie krijgt je site niet alleen meer bezoekers, je zult ook meer conversies krijgen waardoor je je verkoopcijfers zult zien stijgen.

MEETBARE RESULTATEN

De resultaten van een goede SEA campagne zijn direct merkbaar. Doordat je precies kunt zien via welke weg klanten op jouw site komen, kun je je campagne telkens verbeteren.

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Google Ads werkt met het Cost Per Click principe. Aangezien je zelf een dagelijks budget kunt bepalen, zul je nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

MEER NAAMSBEKENDHEID

Doordat je online zichtbaarheid groter wordt, stijgt ook je naamsbekendheid. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten jouw bedrijf als betrouwbaarder zullen zien.

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Wanneer je direct consumenten wilt bereiken die specifiek op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten is SEA onmisbaar. Bij het opstellen van een Google Ads account en goede campagnes komt heel wat kijken. De SEA specialisten van Google Partner AdExperts weten precies hoe ze de juiste strategie bepalen en campagnes inrichten om jou te helpen zoveel mogelijk zichtbaarheid en klanten te genereren.

GRONDIGE ANALYSE

“Meten is weten”. Wanneer je SEA uitbesteedt aan AdExperts, maken we eerst een grondige analyse van jouw website aan de hand waarvan we een persoonlijke strategie opstellen.

SEA STRATEGIE

Onze SEA experts bepalen voor jou altijd een volledig op maat gemaakte SEA strategie waarbij we rekening houden met jouw doelstellingen, budget en doelgroep.

EEN OPTIMALE ROAS

Door middel van een slimme campagne en doordachte biedstrategie, zorgen wij ervoor dat jij altijd kan rekenen op een optimale Return On Advertising Spend.

GOOGLE PARTNER

Als Google Partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van SEA en wat nodig is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

UITGEBREIDE RAPPORTAGE

Op jouw persoonlijke dashboard kun je de voortgang en resultaten van jouw SEA campagne(s) in één oogopslag zien.

PERSOONLIJK CONTACT EN ADVIES

Jouw contactpersoon bespreekt op regelmatige basis de laatste ontwikkelingen met jou en geeft je advies over hoe jouw campagnes verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Campagnes

Campagnes

GOOGLE ADS

Google Ads advertenties worden getoond wanneer consumenten via een zoekopdracht zoeken naar het product of de dienst die jij aanbiedt.

GOOGLE SHOPPING

Zet jouw producten in de schijnwerper met Google Shopping! Met visueel aantrekkelijke advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen trek je de aandacht van potentiële klanten die op zoek zijn naar een specifiek product.

GOOGLE REMARKETING

Slechts 2% van de potentiële klanten gaat na het eerste bezoek aan een webshop daadwerkelijk over tot aankoop. Wil je de overige 98% er ook van overtuigen jouw product te kopen? Met een slimme Google Remarketing campagne kan het!

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?