GOOGLE SHOPPING

GOOGLE SHOPPING

Iedereen is tegenwoordig druk, de meeste mensen hebben als ze iets willen kopen geen zin en tijd om urenlang research te doen. Als jij een webshop hebt, wil je dus dat potentiële klanten jouw producten zo snel en visueel aantrekkelijk mogelijk te zien krijgen. Tegelijkertijd wil je dat ze ook gelijk weten waarom ze hun artikel bij jou moeten kopen en niet bij één van je concurrenten. Wil jij helemaal bovenaan de zoekresultaten verschijnen en jouw verkoopcijfers direct zien stijgen? Dan is Google Shopping iets voor jou!

De voordelen van GOOGLE SHOPPING

AANBIEDERS VERGELIJKEN

Met Google Shopping krijg je de mogelijkheid om de aanbieders van een bepaald product te vergelijken, daarmee kun je zien hoe andere aanbieders in spelen op de markt.

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Google Shopping werkt met het Cost Per Click principe. Aangezien je zelf een dagelijks budget kunt bepalen, zul je nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

MEER ZICHTBAARHEID EN VERHOGING SALES

Door middel van het vergelijken kun je zien hoe bereikbaar het product is, met een goede Google Shopping campagne kun je je zichtbaarheid verhogen waardoor de sales stijgen.

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Met de juiste campagnes zul je jouw verkoopcijfers zien stijgen, hiervoor is een afgestemde strategie nodig. Als Google Premier Partner heeft AdExperts ervaring in Google Shopping campagnes. Onze specialisten maken analyses, houden je productfeed up-to-date en het doen biedingen. Wij hebben alle expertise in huis om jouw verkoopcijfers direct een boost te geven!

GRONDIGE ANALYSE

“Meten is weten”. Wanneer je Remarkteting uitbesteedt aan AdExperts, maken we eerst een grondige analyse van jouw website aan de hand waarvan we een persoonlijke strategie opstellen.

VERGELIJKING MET CONCURRENTEN​

Onze Google Shopping experts bekijken de statistieken van je site en vergelijken deze met die van je concurrenten. Zo kunnen we zien wat de eventuele verbeterpunten van jouw huidige site zijn en wat jouw positie ten opzichte van andere ondernemers in dezelfde branche is.

PRODUCTFEED BIJWERKEN

Het up-to-date houden van je productfeed is tijdrovend en kan in verloop van tijd veel tijd innemen. Onze Google Shopping Experts zijn getraind voor strategisch bijwerken van productfeeds waarin efficiëntie en vindbaarheid voorop staat. 

BIEDEN OP ZOEKWOORDEN EN ZOEKTERMEN

Door te bieden op bepaalde zoekwoorden en zoektermen die in lijn gekoppeld zijn aan je product zorgen we ervoor zichtbaarheid vergroot.

OPSTART GEBEURT OP EIGEN REKENING

Wanneer je besluit Google Shopping uit te besteden aan Google Premier Partner AdExperts, nemen wij dit hele proces van Analyse tot Zoekwoordbiedingen voor onze rekening! Wij streven altijd naar een zo goed mogelijk ROAS en stellen een Google Shopping campagne op die past bij jouw wensen, doelstellingen en budget.

Campagne

Campagne

GRONDIGE ANALYSE​

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: welke vorm van online marketing je ook kiest, een goede analyse is altijd een must! Wij geloven heilig in “meten is weten” en beginnen ook bij Google Shopping altijd met het analyseren van jouw huidige website.

VERGELIJKING MET CONCURRENTEN

Onze Google Shopping experts bekijken de statistieken van je site en vergelijken deze met die van je concurrenten. Hieruit halen we informatie waarmee je in een betere positie kunt staan ten opzichte van andere ondernemers.

BEPALEN VAN STRATEGIE

Na deze analyse gaan we over tot het bepalen van een Google Shopping strategie. Hierbij houden we uiteraard altijd rekening met jouw persoonlijke doelen en je budget. We gaan kijken welke zoektermen voor jou het meest relevant zijn en op welke manier jij je kunt onderscheiden van je concurrenten.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?