WE ROCK ON

OVER ONS

likes transformed

Wij zijn AdExperts, een online marketing agency met een jong, ambitieus team dat één ding gemeen heeft: een passie voor digital marketing. Onze experts hebben allemaal hun eigen specialisme en bundelen hun krachten om het beste uit jouw online kanalen te halen. Ben je op zoek naar een grondige analyse van jouw website, creatieve converterende teksten of web development? You name it, AdExperts doet het!

Misschien dat jij van woorden als cost-per-click, data analyse, marketing dashboards, zoekwoorden, campagnes en backlinks niet erg enthousiast wordt, maar voor vakidioten als ons klinkt het als pure poëzie. Op ons gezellige kantoor in Breda gaan we elke dag weer met plezier aan de slag met de nodige cijfers, grafieken en woorden om jouw online kanalen te optimaliseren. 

Dat plezier is er niet alleen omdat we ons werk en onze klanten zo leuk vinden, maar ook omdat er bij ons altijd tijd is voor een gezonde portie Brabantse gezelligheid. Een lunch met collega’s, fanatiek potje airhockey of relaxed wandelingetje in de middagzon: wij weten dat gelukkige werknemers gemotiveerde werknemers zijn, dus bij ons is er altijd ruimte voor ontspanning. “Work hard, play hard” is dan ook niet voor niets ons devies.

overons transformed
overons toegankelijkheid transformed

Of het nu over onze werknemers of onze klanten gaat, wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en zichzelf kan zijn. Wij voeren een inclusief beleid en hebben een zeer divers team waardoor we altijd de juiste strategie voor elke doelgroep kunnen bepalen. 

 

Wil je ons beter leren kennen en kennismaken met onze enthousiaste experts? Wij heten je graag van harte welkom in ons pand aan de Neerloopweg 26 in Breda! De koffie, thee of een verfrissend drankje staan altijd voor je klaar! 

 

Tot snel?

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?