Onze visie

AdExperts, het zit al in de naam. Als Google Premier Partner zijn wij dé experts op het gebied van online adverteren. Ons streven is het realiseren van de meest winstgevend mogelijke AdWords campagne.

Hierbij staat communicatie centraal. Kijkend naar jouw doelen en wensen,  bepalen wij de juiste strategie voor de campagne. Wij onderscheiden ons door middel van onze unieke constructie op maat, waardoor je niet gebonden bent aan een vast pakket. Hierdoor is je investering puur gericht op de aspecten van online adverteren die voor jouw het meest interessant zijn.

Bespaar tijd en leg het werk in de handen van de experts.

Onze werkwijze

Image icon
AdWords scan
Eén van onze Google experts komt bij je langs om de verbeterpunten van de campagne te onderscheiden.
Image icon
Strategie bepaling
De campagnemanager bepaalt op basis van jouw doelstellingen hoe de nieuwe campagne het beste kan worden ingericht.
Image icon
Campagne lancering
De nieuwe campagne is gereed! Wij zetten deze online en sturen een bevestiging via de mail.
Image icon
Optimalisatie en Rapportage
We gebruiken de data om de campagne continu te verbeteren. We houden je op de hoogte middels een maandelijkse rapportage en telefonisch contactmoment.

Onze diensten

Image service

Search Engine Optimization

Bereik potentiële klanten door hoger in de rangorde van Google te komen. Hiermee word je beter en vaker zichtbaar waardoor je meer bezoekers op je website krijgt.

Lees meer
Image service

Search Engine Advertising

Bereik potentiële klanten terwijl ze naar jouw product of dienst op zoek zijn. Wij zorgen voor een zo winstgevend mogelijke campagne op basis van jouw doelen en wensen.

Lees meer
Image service

Social Media Marketing

Adverteren op sociale media is dé manier om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Vergroot je social media presence met een campagne van AdExperts!

Lees meer

Interesse in onze diensten?NEEM CONTACT MET ONS OP