Linkbuilding

Link Building

“Your network is your net worth”. Een goed backlinkprofiel is onmisbaar als jij de zichtbaarheid van je website wilt vergroten. Het opstellen van een goede linkbuilding strategie is een ingewikkeld en tijdrovend klusje maar maak je geen zorgen: onze experts hebben alle analytische skills en tools én het netwerk in huis om van jouw linkbuilding campagne een succes te maken.

De voordelen van LINKBUILDING

MEER AUTORITEIT

Zoekmachines zien het namelijk als een aanbeveling wanneer andere websites naar die van jou linken. Hoe meer relevante backlinks je hebt, des te groter je autoriteit.

BETERE ONLINE ZICHTBAARHEID

Wanneer jouw website meer autoriteit heeft, wordt dit door Google beloond met een hogere positie binnen de zoekresultaten waardoor je meer online zichtbaarheid creëert.

MEER NAAMSBEKENDHEID

Door slimme backlinks en een grotere zichtbaarheid stijgt je naamsbekendheid waardoor consumenten jouw bedrijf betrouwbaarder vinden en sneller tot aankoop over zullen gaan.

GROTERE POTENTIËLE KLANTENKRING

Het plaatsen van links op populaire blogs, nieuwssites en platformen binnen jouw branche zorgt ervoor dat je een grotere groep potentiële klanten bereikt.

BETERE REPUTATIE

Niet alleen zoekmachines maar ook potentiële klanten zien het als een aanbeveling dat andere, betrouwbare websites naar jouw website linken waardoor je reputatie beter wordt.

MEER CONVERSIES

Omdat consumenten jouw site betrouwbaarder vinden, leidt de juiste linkbuilding strategie niet alleen tot meer bezoekers, maar ook tot meer conversies en hogere verkoopcijfers.

Wat doen wij?

Wat doen wij?

Linkbuilding kan de zichtbaarheid van je website een enorme boost geven maar eerlijk is eerlijk, het is niet iets dat je zomaar even doet. Het opstellen van een goede campagne vergt niet alleen veel kennis maar ook veel tijd dus als je dit niet hebt, kan linkbuilding uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf voor jou erg interessant zijn. Bij AdExperts zijn we op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van linkbuilding. Daarnaast beschikken we over een zeer groot netwerk zodat wou altijd kunnen helpen aan relevante backlinks binnen jouw niche.

GRONDIGE ANALYSE

Meten is weten en daarom beginnen wij altijd met een uitgebreide analyse van je site. We kijken hoe het staat met je autoriteit en vergelijken jouw site met die van je concurrenten.

LINKBUILDING STRATEGIE

Aan de hand van onze analyse, jouw doelstellingen en budget, stellen we een op maat gemaakte linkbuilding strategie op waarmee we vervolgens aan de slag gaan.

GROOT NETWERK

AdExperts heeft een zeer groot netwerk binnen verschillende niches zodat we voor jouw bedrijf altijd de juiste, relevante links kunnen plaatsen.

TOOLS EN SOFTWARE

Om het linkbuilding profiel van jouw website te optimaliseren, maken wij gebruik van een groot scala geavanceerde SEO tools waaronder Majestic, Ahrefs en SEMrush.

CONTENT

Heb je content nodig voor blogs of advertentieteksten? Onze ervaren SEO copywriters schrijven voor jou een tekst.

PERSOONLIJK CONTACT EN ADVIES

Jouw contactpersoon bespreekt op regelmatige basis de laatste ontwikkelingen met jou en geeft je advies over hoe jouw linkbuilding strategie verder geoptimaliseerd kunnen worden.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?